6 Ocak 2014 Pazartesi

Oyun grubumuz- 5. buluşma

Bu haftaki buluşmamız Elif Seda ve güzel kızı Zeynep Gökçe'nin evindeydi.Zeynep Gökçe'de geçen hafta Arda'nın yaptığı gibi oyuncaklarını arkadaşlarıyla paylaştı. Seda'nın çocuklar için hazırladığı çam ağacı yapıştırma etkinliğimizi ne yazık ki çocuklar bitirmeyip biz anneler tamamladık. 




Mete yine önceki haftalarda olduğu gibi mutfak oyuncağını bulunca kimseyle paylaşmak istemedi. biraz ağlamalar, zor zamanlar oldu ama yine söylüyorum zamanla alışacak.


Birlikte patates adam ve daha birçok çocuk şarkısını söyledik, dans ettik. Mete yine katılmadı bu anlara ama güzel gözlemlemiş, eve gidince tüm hafta patates adamı seyrettik ve çok hoşuna gitti.  Sonra bir kargaşa halindeyken pencereden bakalım kediler gelmiş deyince hepsini aynı yerde toplayabildik. Beşi birden pencereden dışarıda olmayan kedileri ve evlerini görmeye çalıştılar, çok tatlılardı.


Arkadaşları gidip en sona yine biz kalınca tabi biraz zaman da geçmiş olduğundan daha barışcıl davrandı. Aynı masada oturup birlikte çikolata topları yediler. Sonra haftaya görüşmek üzere, hoşçakalın diye veda ettik.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder